En blogg om utdelningsaktier & ekonomisk frihet

Hej och välkommen till Utdelningsaktier.com som är en blogg om utdelningsaktier. Jag som driver den här bloggen köpte själv mina första aktier för 10 år sedan. Då investerade jag mest i fonder men har sedan 6 år tillbaka gått över till utdelningsaktier.

Det som startade mitt intresse var att jag vid tidpunkten kände mig låst på mitt jobb eftersom jag var beroende av min lön varje månad. Jag började då leta alternativ som kunde ge mig mer ekonomisk frihet och det var då jag hittade utdelningsaktier.

Med tiden växte mitt kapital och det ledde bland annat till att jag vågade säga upp mig och starta eget företag. Idag är kapitalet så pass stort att jag skulle klara mig utan ytterligare inkomst, det är en enorm frihetskänsla.

Tanken med min blogg är att den ska fungera som ett uppslag så att du kan hitta nya aktier att investera i. Detta genom att jag samlar ihop en komplett information om framförallt aktiens utdelning, utdelningshistorik och tillväxt.

Jag vill även att den ska kunna användas om du är nybörjare för att lättare komma igång och börja med aktier. Många känner inte till de enorma möjligheter som aktieinvesteringar ger och det vill jag ändra på.

Har du frågor?

Om du har någon fråga så går det bra skicka ett meddelande eller ställa den i kommentarsfältet direkt i det inlägg som du undrar något över. Genom att ställa din fråga där kan du hjälpa andra som kanske undrar samma sak :).